По повод рождения си ден Васил Василев - Зуека даде интервю за

...
По повод рождения си ден Васил Василев - Зуека даде интервю за
Коментари Харесай

Зуека със смайващи думи за българина

По мотив рождения си ден Васил Василев - Зуека даде интервю за в. „ Минаха години “, в  което твърди, че няма желание да се връща в България.

" Да не съм вманиачен ",  отсича артистът.
-->
За българите актьорът-художник споделя: " Българинът е балканец, на Балканите имаме необикновен нрав. Съществува злоба, която по време на робството ни е крепяла - завистта е огромен недостатък, само че тогава ни е пособия да оцелеем. В днешно време прави доста бели, само че с цел да се отървем от нея, би трябвало да минат доста години да се сменят няколко генерации. Човек самичък пречи на себе си, който желае ще реализира мечтаното, ще откри метод да го направи. Толкова хора съумяха, за какво да не съумеят и другите?! Ако не са учили задоволително, да стартират да учат. По-хубаво от това няма. Управниците са по-малко отговорни от нас, тъй като не пожелаваме от тях колкото и както би трябвало. Ясно е, че всички, които влизат в политиката, отиват поради парите, а не поради черните ми очи ".

Освен че рисува, Зуека желае да се концентрира върху телевизионните формати, тъй като счита, че там работата е доста.

" Имам няколко предложения за участия в театрални постановки, само че към този момент отхвърлям. Нямам потребност от тях. Дълги години работихме с Нина Димитрова в спектакъл „ Кредо “ по доста необикновен метод. Ако отида в този момент при един режисьор, той ще ме изгони още на 10-ия ден и с цялостно право - ще се греша в работата му. Ще имам лично мнение за всеки епизод, за всяка сцена. Свикнал съм да работя тъкмо по този начин. Аз и Нина бяхме и режисьори, и сценографи, и артисти, и драматурзи - безусловно всичко. Не би трябвало да наемам хора със себе си, след което да ги излъжа ", безапелационен е Васил Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР